2024. május 5. - Györgyi

Megfúrhatják az Euro Vegast

Jóllehet nyár végén még úgy tűnt, hogy több évi előkészítő munka után az Eurovegas Hungary Zrt. heteken belül hozzákezdhet a bezenyei kaszinóváros felépítéséhez, nemrég kiderült, hogy a beruházás megvalósításához osztrák szakhatósági engedélyre is szükség
2008. október 20. hétfő 08:03 - Hírextra
Ausztria ugyanis "határviselő félként" akar részt venni a 180 milliárd forintos beruházást igénylő kaszinóváros kivitelezésének előzetes hatásvizsgálati eljárásában, s erről már értesítették a magyar felet, sőt az ügyben illetékes Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőséget is - olvasható a cikkben.

Az osztrák fél jelezte: az eljárásban "tevékeny szereplő" kíván lenni, a döntés előkészítésébe pedig a nyilvánosságot is be akarják vonni.

Az ingatlanfejlesztés első, 2010 őszéig megvalósuló ütemében a 350 hektáros területen felépül az a központi kaszinó, amelyben mintegy 1.500 nyerőgép, valamint száz rulett-, póker- és blackjack asztal kap helyet. A komplexum része lesz egy 4 ezer személyes konferenciaközpont, valamint több étterem és bár is. Szintén a program első ütemében épülne fel a területen egy 75 méter magas luxusszálloda is, amelyhez wellnessközpont is csatlakozik majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását