2024. április 28. - Valéria

Kalapáccsal a bankautomata ellen

Kalapáccsal esett neki egy férfi egy bankautomatának Szőregen, miután a készülék nem adta vissza neki az elnyelt bankkártyáját - értesült a HavariaPress.
2008. október 18. szombat 16:19 - Hírextra
A csongrádi megyeszékhely rendőrségére pénteken hajnalban jelezte egy bank biztonsági szolgálata, hogy valaki betörte a szőregi városrész egyik ATM-jének a monitorját, mintegy 400 ezer forint kárt okozva. A rendőrök a beszerzett adatok alapján még a délelőtt folyamán elfogták a 43 éves szegedi gyanúsítottat, aki azzal indokolta tettét, hogy az utóbbi időben többször is megpróbált pénzt kivenni ebből az automatából, de sosem járt sikerrel, ráadásul az utolsó próbálkozásakor az ATM még a kártyáját sem adta vissza. Erre úgy feldühödött, hogy a kocsijából elővette a kalapácsát, és azzal rávágott a monitorra. Bár a kártyát ezt követően visszakapta, felindultságának több százezer Ft-os káreredménye lett. Ügyében a Szegedi Rendőrkapitányság rongálás megalapozott gyanújával indított büntetőeljárást.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását