2024. május 3. - Tímea, Irma

A Fiatal Baloldal közleménye a felsőoktatás reformjáról

A Fiatal Baloldal, mint Magyarország legnagyobb politikai ifjúsági szervezete, eddig is, és a jövőben is támogat minden olyan intézkedést, mely igazságosabbá teszi a magyar felsőoktatást, versenyképesebbé az ott szerzett diplomát.
2007. október 17. szerda 18:48 - Hírextra

A FIB azt javasolja a kormányzatnak, hogy minden olyan, a felsőoktatás reformjának szellemével megegyező javaslatot támogasson, amelyet a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája tesz.

Fontosnak tartjuk, hogy a 15%-os tandíjmentesség kérdése ne választható, hanem kötelező érvényű legyen minden felsőoktatási intézmény számára. Kiemelt feladatnak tartjuk, hogy a nehéz szociális helyzetű hallgatók megkapják az esélyét annak, hogy ugyanolyan színvonalon és lehetőségek közt tanulhassanak, mint szerencsésebb helyzetben lévő kortársaik.

Úgy véljük, hogy a felsőoktatás további reformja szükséges, éppen ezért nem lehetséges egyszerű igenekkel vagy nemekkel választ adni a felmerült kérdésekre.

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását