2024. május 2. - Zsigmond

Frings nem lesz többet válogatott?

Elképzelhető, hogy lemondja a válogatottságot Torsten Frings, a Werder Bremen labdarúgója.A 31 éves középpályás csalódottan nyilatkozott a világbajnoki selejtezőket követően, mivel a múlt szombati az oroszok, és a szerdai walesiek elleni összecsapáson is
2008. október 17. péntek 12:39 - Hírextra
"Elgondolkodom, folytassam-e a nemzeti csapatban. Ez nem hiúsági kérdés, az elmúlt néhány nap egyszerűen felnyitotta a szemem" - nyilatkozta Frings, aki 2001-es debütálása óta 78 alkalommal lépett pályára a Nationalelfben.

A rutinos futballista a világbajnoki selejtezők előtt Michael Ballackkal együtt gyakorlatilag kihagyhatatlan volt a középpályán, ám Löw a fiatalítás jegyében mostanában sokkal inkább a leverkuseni Simon Rolfesnek, vagy a stuttgarti Thomas Hitzlspergernek szavaz bizalmat.

Frings 2002-ben világbajnoki ezüstérmet, négy évvel később pedig bronzérmet nyert a csapattal, a nyári Európa-bajnokságon pedig szintén a második lett a Nationalelffel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását