2024. április 24. - György

A Fidelitas vizet gereblyézett az Akadémiánál

Vizet gereblyéztek a Fidelitas aktivistái pénteken a nemzeti csúcsnak helyet adó Magyar Tudományos Akadémia közelében, hogy felhívják a figyelmet a szombati rendezvény értelmetlenségére.
2008. október 17. péntek 12:59 - Hírextra
A Fidesz ifjúsági szervezetének aktivistái az Akadémia épülete melletti Duna-parti szakaszon egy felfújható medencét töltöttek meg vízzel, hogy szemléltessék, szerintük mire jó a szombati tanácskozás, vizet gereblyéztek.

Kérdő Zsuzsa, és Mihalovics Péter, a Fidelitas két alelnöke újságíróknak nyilatkozva "Gyurcsány csúcsocskaként" emlegette a szombati rendezvényt nemzeti csúcs helyett. Mint az MTI-nek elmondták, azért, mert a meghívottak közül nem mindenki fogadta el a meghívást, Sólyom László köztársasági elnök és a volt államfők nem lesznek jelen.

A "Gyurcsány-csúcsocska" nem más mint vízgereblyézés, látszatmunka, eredmények nélkül - mondta Mihalovics Péter.A Fidelitas két politikusa arról beszélt, hogy a pénzügyi válság miatt Magyarországon felelős politikára lenne szükség, egyeztetések és "Gyurcsány-csúcsocskák" helyett sokkal inkább azonnali, határozott kormányzati döntéseket kellene hozni.

Szerintük azonban a kormány nem megfelelően kezeli a mostani helyzetet, amelyben munkahelyteremtésre és adócsökkentésre lenne szükség.Mint mondták, nem csak a pénzügyi válság hatásai érzékelhetők, hanem az elmúlt hat év kormányzati politikája is látszik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását