2024. május 6. - Ivett, Frida

Madonna Obama fan

Szavazzatok Obamára! - buzdította rajongóit Madonna szerda esti bostoni koncertjén, amelyet az utolsó elnökjelölti vitával egy időben adott."Regisztráltattátok már magatokat a szavazásra?
2008. október 16. csütörtök 14:20 - Hírextra
Menjenek, szavazzatok Obamára, és ne is lássuk többet Sarah Palint" - szólította fel a pop-szupersztár kétórás műsora végén a közönséget. Közben, amikor az énekesnő eltűnt néhány percre a kulisszák mögött, egyik dalát játszották be politikai témájú képek montázsától kísérve. Amikor pedig elhangzott a "ne legyetek ostobák" sor, John McCain republikánus elnökjelölt képe jelent meg a nagy kivetítőn. A filmet Barack Obama diadalmas fotója zárta.

Egyetlen utalást sem tett viszont Madonna a nap folyamán bejelentett válásra, Guy Ritchie brit filmrendezővel kötött frigyének vége mindazonáltal szóbeszéd tárgya volt a publikum soraiban. Az énekesnő bostoni hívei megértőnek bizonyultak. Egy 34 esztendős hölgy, aki 11 éves kora óta követi Madonnát minden turnéjára, úgy vélekedett, hogy "kár a gyermekekért, de ő szabad nő és mindig is azt tette, amit akart" - Ritchie ugyanis pontosan tíz évvel fiatalabb nála.

Egy 28 éves fiatalember, aki bevallotta, hogy háromévesen szeretett bele a sztárba, megjegyzi ugyan, hogy Madonna igazi "puma" (cougar - amerikai kifejezés azokra a nőkre, akik náluk fiatalabb férfiakat szeretnek), de elismeri: ha a férfiaknak joguk van náluk fiatalabbat szeretni, a nőknek miért is ne lehetne hasonló joguk. Egy másik, harmincas hölgy egyenesen azt mondta, hogy Madonnához "a válás úgy passzol, mintha ráöntötték volna".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását