2024. április 25. - Márk

Állomás- a Duna Tv saját gyártású műsora

A Duna Televízió pénteken sugározza saját gyártású sorozata, az Állomás első két részét; a széria az Európai Unió délkeleti végén kialakult világ sajátos identitásával, mindennapjaival, lakóinak problémáival foglalkozik - közölte az intézmény sajtóreferen
2008. október 16. csütörtök 13:21 - Hírextra
A sorozat helyszíne egy kicsi, kopottas határmenti állomás, amely bárhol lehet Közép-Európában, egy olyan pont, ahol a szomszéd országok vándorai folyton egymásba botlanak és a helybéliek életének fordulatai is nagyon ismerősek lehetnek. A vasutasok, fináncok, utazók kalandjai mellett a rafinált állomásfőnök, Józsi és családja, Ervin, a forgalmista és Margit, a pénztárosnő, vagy a szeretetre vágyó utcalány, Izaura csavaros történetei láthatók - olvasható a televízió összegzésében.

A közlés szerint az első részben a tuslagi polgármester-választás bonyodalmaiba csöppenhet a néző, a második rész pedig egy titokzatosan hallgatag nagymamáról szól.

A sorozatban szerepel mások mellett Csuja Imre, Börcsök Enikő, Györgyi Anna, Scherer Péter, Teleki Péter, Rajhona Ádám és Kovács Lajos, a rendező Balogh Zsolt, az operatőr Sára Balázs. A széria zenéje a Besh-o-drom együttes nevéhez fűződik.A Duna Televízió több mint másfél évtizedes történetében ez az első saját gyártású széria.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását