2024. április 26. - Ervin

Pálinka, Baby Gabi és a Mirigy a Hal a tortán-ban

Négy Irigy Hónaljmirigyes fiúval felvenni a versenyt a képernyőn és a konyhában nem könnyű feladat, ahogyan ezt már Kelemen Anna is megtapasztalhatta a Hal a tortánban. A főzőverseny jövő heti adásaiban Baby Gabira vár hasonló feladat, Varga Győzővel, Amb
2008. október 14. kedd 16:59 - Hírextra
A hétfői szakács, Sipos Tomi az úttörőlét édes gyötrelmeit idézi fel a vendégek számára. Fogaskerekűvel érkeznek a helyszínre, ahol még egy igazi ballagáson is részt vehettek, a szüleik kíséretében. A vidám úttörőtáborok hangulatát idézendő héliumos lufival változtatták el a hangjukat. A piros nyakkendősök vacsoráján ugyan Tomi véletlenül megcukrozza a pörköltet, Győző mégis háromszor szed minden fogásból, és a hét folyamán is ő eszi a legtöbbet minden este.

Kedd estére két szakács is jutott, Ambrus Zoli és Papp Feri közös vacsorát készítettek. Igazi horror hangulatot varázsoltak: vérző szemekkel és fogakkal kirakott asztal, rémisztő hangeffektek és szárazjég füstje varázsolták ijesztővé az estét. A kellő pillanatban pedig maga Drakula is előugrott egy koporsónak aposztrofált ágyneműtartóból. A menü szerencsére kevésbé volt horrorisztikus, a fiúk saját, titkos családi receptekből készült ételeket varázsoltak az asztalra, melyekkel nagy sikert is arattak a vacsoravendégek körében.

Szerdán Baby Gabi rendhagyó produkcióval kezdte az estét: a Hal a tortán kameráin keresztül most hallhatta őt először az ország zenész édesapjával együtt énekelni. Gabi igazi sátoros vacsorára invitálta vendégeit, újházi tyúkhúslevessel és birkapörkölttel. Majd pedig megénekeltette és táncoltatta őket. A kedvükért még a Mirigy-himnusznak is új szöveget írt, a közös karaokezásssal és limbó hintózással tarkított este pedig még akkor is heves bulihangulatban folytatódott, amikor a kamerák már rég leálltak.

Pénteken a hét legnagyobb étkű résztvevője,Varga Győző látta vendégül a többieket. Ő már a főzésnek sem mindennapi módon látott neki, egy mozgó konyhában készítette el a vacsorát. A vendégeit viszont ennél elegánsabb környezetben, egy nívós villában látta vendégül. Győző azt is elárulta, hogy ő otthon csak a felesége külön engedélyével főzhet a konyhában. No nem azért, mintha rossz szakács lenne, hiszen vendéglátóipari főiskolát végzett, és remekül boldogul a konyhában. Csupán arról van szó, hogy asszonya a tenyerén hordozza, és leveszi válláról a házimunka terhét.
Forrás: red lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását