2024. május 2. - Zsigmond

Utolsók lettek a vízilabdás fiúk

A pénteki jó kezdés és a szombati még jobb folytatás után a vasárnapi befejezés gyengébbre sikeredett a Vasas számára az ötcsapatos belgrádi nemzetközi férfi vízilabdatornán, így a magyar bajnok a keresztbe verések folytán az ötödik helyen végzett.
2008. október 13. hétfő 07:27 - Hírextra
A zárónapon mindkét mérkőzését elveszítette a két újdonsült olimpiai bajnoka, a sérült Kis Gábor és Varga Dániel nélkül felálló angyalföldi alakulat azon a viadalon, amelyet a Partizan Beograd fennállásának 60. évfordulója alkalmából rendeztek a szerb fővárosban.

A vlv.hu-nak – a válogatott honlapjának - helyszíni beszámolója szerint vasárnap délelőtt a négy magyar olimpiai aranyérmest – Benedek Tibort (2 gólt lőtt), Kásás Tamást (2), Madaras Norbertet és Ma:rcz Tamást (1) – is felvonultató olasz bajnok Pro Recco 9-6-ra győzte le a piros-kékeket, akiknél a Pekingben győztes válogatott két tagja, Hosnyánszky Norbert és Varga Dénes egyformán két-két alkalommal volt eredményes.

Az esti búcsúmérkőzésén is kikapott - méghozzá váratlannak mondható nagy különbséggel – Földi László legénysége, amelyre ezúttal a görög Olympiakosz Pireusz mért 13-9-es vereséget. A magyar bajnoknál a leginkább az egyformán három gólig jutott Hosnyánszky és Tóth Márton jeleskedett.
A pénteki nyitányon a Vasas a házigazda Partizannal feltétlenül jónak mondható, 6-6-os döntetlent játszott, míg szombaton a montenegrói Budvanszka Rivijera ellen 12-7-re győzött.
A tornát a Partizan Beograd nyerte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását