2024. május 2. - Zsigmond

Sokat kefélnek félre a németek

Minden második osztrák és német menedzser igénybe veszi prostituáltak szolgáltatásait - derül egy felmérésből, amelyet a két országban végeztek.
2008. október 13. hétfő 07:05 - Hírextra
A kutatás során hatvanhárom - harminc és hatvan év közötti - férfi vállalatvezetőt kérdeztek meg nevük feltüntetése nélkül. A mintát a kereskedelemben, az ingatlanágazatban, a bankszférában, a reklámszakmában és a médiában foglalkoztatott menedzserekből állították össze.

Michael Benesch bécsi pszichológus a felmérés eredményeit összegezve elmondta, hogy noha az érintettek kilenctizede rendelkezik állandó kapcsolattal, kétharmaduk (68 százalékuk) rendszeresen megcsalja a partnerét. Ez az arány jóval magasabb az átlagosnál.

Ráadásul úgy, hogy a megkérdezettek túlnyomó részének nincs semmi baja a szexuális életével, sőt kifejezetten elégedett vele. Ennek ellenére közel 45 százalékuk gyakran - rendszeresen - látogatja a nyilvános házakat. Összehasonlításképpen: egy 2005-ben végzett közvélemény-kutatás szerint a 30 és 34 év közötti osztrákok 60, a 34 és 39 év közöttiek 45 százaléka egyszer sem lépett még félre életében.

Rotraud Perner pszichoanalitikus véleménye szerint a menedzserek olyan homokozónak tekintik a bordélyokat, ahol végre helytelenül viselkedhetnek, és kedvükre hancúrozhatnak. Kollégája adatai azt mutatják, hogy a vállalatvezetők 52 százaléka legalább évi három alkalommal "vendégeskedik" örömházakban, de a megkérdezettek több mint kilencven százaléka teljesen szokványosnak tekinti az ilyesfajta látogatásokat. Olyannyira nem látnak benne semmi kivetendőt, hogy a kapcsolat- és hálózatépítés részének tartják.

Érdekes módon a szexuális érintkezés gyakoriságát és fontosságát illetően nincs különbség a menedzserek és a többi férfi között. Az átlaghoz hasonlóan a vállalatvezetők is havonta 3-15 alkalommal közösülnek, kétharmaduknak azonban nem volna kifogása az ellen, ha ez sűrűbben előfordulna.

A felmérésben részt vettek fele egyébként úgy vélekedett, hogy a szexualitás terén a menedzserek az átlagosnál hajlamosabbak a mazochizmusra. Rotraud Perner kutatásai alapján pedig azt állapította meg, hogy a vállalatvezetők között lényegesen többen vannak, akik a szadomazochista módszerekben találnak kielégülést. 
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását