2024. május 19. - Ivó, Milán

Legendák csatája: Borg búcsúja

Björn Borg harmadik mérkőzését is elveszítette a Legendák csatája elnevezésű szenior tornán, a Papp László Sportarénában: a zseniális svéd játékos a budapesti viadalon búcsúzott a versenytenisztől.
2008. október 11. szombat 21:45 - Hírextra
Az 52 esztendős, hatszoros Roland Garros- és ötszörös wimbledoni győztes klasszist az ausztrál Pat Cash múlta felül két nagyon szoros szettben.

"A teniszt természetesen nem hagyom abba, csak versenyezni nem fogok" - nyilatkozta a meccs után Borg, aki először 26 esztendős korában mondott búcsút szeretett sportjának, s még legnagyobb riválisa, az amerikai John McEnroe sem tudta rábeszélni a folytatásra. Könnyen elképzelhető, hogy a tengerentúli csillag, akivel együtt "művészkednek" a szenior sorozatban, ismét megpróbálja eltéríteni Borgot a szándékától.

A másik mérkőzésen az osztrák Thomas Muster nagyon simán legyőzte az argentin Guillermo Vilast, s ezzel az osztrák játékos megszerezte első sikerét.

Eredmények:
zöld csoport:
Cash (ausztrál)-Borg (svéd) 7:6 (8-6), 7:6 (7-3)
később:
Ivanisevic (horvát)-McEnroe (amerikai)
vörös csoport:
Muster (osztrák)-Vilas (argentin) 6:3, 6:1
később:
Bruguera (spanyol)-Leconte (francia)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását