2024. április 18. - Andrea, Ilma

Házfalat döntött egy autó

Az egyik szobába döntötte egy ház falát egy autó Rákospalotán, miután a sofőr rosszul lett a volán mögött, s elvesztette uralmát járműve felett - értesült a HavariaPress.
2008. október 11. szombat 17:52 - Hírextra
A XV. kerületi Attila utca és a Régi Fóti út kereszteződésében történt a baleset, szombaton délelőtt: egy Opel kombi az enyhe kanyarban letért az útról, majd a két utca sarkán álló ház falának rohant. A házfal 4-5 négyzetméteres darabon bedőlt a szobába.

Az autóban egy család utazott két gyermekkel, közülük senki sem sérült meg. A házban tartózkodó idős nőt a mentők kórházba szállították, de az elsődleges információk szerint sérülései neki sincsenek, ellenben sokkot kapott a történtektől. A sofőr erős mellkasi fájdalomra panaszkodott, vélhetően rosszulléte miatt vesztette el uralmát járműve felett, s tért le az útról. A házfalat döntő autó egy ott parkoló Peugeot-t is megrongált. Az épületet statikus vizsgálja, egyelőre nem tudni, hogy teljesen lakhatatlanná vált-e.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását