2024. április 26. - Ervin

Mindenki egészséges az albánoknál

Arie Haan, az albán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata remekül felkészült a magyarok ellen a Puskás Ferenc Stadionban szombaton 19:45-kor kezdődő világbajnoki selejtezőre.
2008. október 10. péntek 21:18 - Hírextra

"Szerencsére a keretben mindenki egészséges, ideális körülmények között készültünk az elmúlt egy hétben Vecsésen" - mondta Haan. "Jó talajú pályán edzettünk és elvégeztük a tervezett munkát. A jó rajtunknak köszönhetően Albániában óriási érdeklődéssel várják a szurkolók a szombati meccset."
Az MTI kérdésére válaszolva a szakember elmondta, hogy a játék képétől függ, milyen eredménnyel lenne elégedett.

"Alapvetően nyerni szeretnénk, de elképzelhető, hogy a pályán látottak alapján az egy ponttal is elégedettnek kell lennem. A magyar lapokat olvasva az derül ki, hogy vendéglátóink győzelemre számítanak. Ez alapján egy motivált magyar válogatottra számítok, amely ellen végig nagyon kell koncentrálnunk."


Albánia két mérkőzésen szerzett négy ponttal az első helyen áll a csoportban, a magyarok ugyanennyi találkozón eddig egy pontot szereztek és ezzel ötödikek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását