2024. május 13. - Szervác, Imola

Az MSZP befejezi az eredménykampányát

Az MSZP a kialakult pénzügyi, gazdasági helyzetre tekintettel befejezi az eredménykampányát - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője péntek este az MTI érdeklődésére.
2008. október 10. péntek 22:54 - Hírextra
Az MSZP-nek van annyi stílusérzéke, hogy amikor az országot ilyen pénzügyi kihívás éri, akkor nem pártkampányt folytat és nem is saját kampányával van elfoglalva, hanem az ország előtt álló feladatok megoldásával - közölte a szóvivő.

Megjegyezte: bízik abban, hogy a többi párt is hasonlóképpen fog viselkedni a következő időszakban.
Nyakó István szeptember 28-án jelentette be, hogy országos kampányba kezd az MSZP az elmúlt két év gazdasági eredményeinek megismertetéséért.

A kampány céljaként azt jelölte meg, hogy a ciklus felénél a két éve kormányon lévő szocialista párt beszámoljon az eredményekről. Nyakó István akkor azt mondta, nem állítják, hogy "eljött a Kánaán", de rá akarnak mutatni, nem igaz a Fidesz azon állítása, miszerint tönkrement az ország.

A sajtóinformációk szerint a néhány tíz millió forintos kampányt egyébként is október közepéig tervezte az MSZP szórólapokon, óriásplakáton, valamint az írott sajtóban megjelenő a hirdetéseken.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását