2024. május 14. - Bonifác

Megint a bankautomata volt az erősebb

Ismét megpróbáltak ellopni egy pénzkiadó automatát az éjszaka, ezúttal Lajosmizsén, de a tettesek most sem jártak sikerrel - értesült a HavariaPress.
2008. október 9. csütörtök 12:14 - Hírextra
Az OTP bankbiztonsági rendszerétől csütörtök hajnalban két óra negyven perckor riasztották a rendőrséget azzal, hogy a Bács-Kiskun megyei településen lévő fiókjukban behatolási kísérletet észleltek. Mint kiderült, valakik megpróbálták egy drótkötél segítségével elvontatni a bank pénzkiadó automatáját az épület üvegajtóval védett előteréből, ám nem jártak sikerrel, ezért a drótkötelet hátrahagyva elmenekültek a helyszínről. Az ügyben a rendőrség nagy erőkkel indított nyomozást, és keresik az esetleges tanúkat is. Mint ismert, 2006-tól ez év szeptember végéig több mint egy tucatnyi hasonló bűnügyben indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda, az elmúlt egy hétben viszont szinte minden napra esett egy-egy hasonló bűncselekmény, legutóbb a főváros X. kerületében. Az elkövetők az egyes helyszíneken változó eredményességgel próbáltak meg hozzájutni az automatákban lévő pénzhez; a rendőröknek eddig csak egy hasonló eset tetteseit sikerült elfogniuk, akik a Pest megyei Tápiószőlősön próbáltak meg elvinni egy falba rögzített készüléket, eredménytelenül.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását