2024. április 26. - Ervin

Két kiállítás is ingyen

Ingyen látogathatja több ezer diák Székesfehérváron a Bibliai találkozások című tárlatot és a Munkácsy-kiállítást, annak a megállapodásnak az eredményeként, amelyet az önkormányzat kötött a rendezőkkel - tájékoztatta az MTI-t az önkormányzat sajtóreferens
2008. október 8. szerda 17:46 - Hírextra
Mint azt Stettler Zsuzsa elmondta, az önkormányzat egymillió forinttal támogatja az Egyházmegyei Múzeumban november elejéig látható Bibliai találkozások című tárlat megtekintését.
A székesfehérvári egyházmegyével kötött együttműködési megállapodás értelmében több csoportban, húsz iskola 2500 tanulója ismerkedhet meg a könyvek könyvével, a jelentős bibliai találkozásokat ábrázoló képzőművészeti alkotásokkal, továbbá könyv- és Biblia ritkaságokkal.

A Városi Képtár - Deák Gyűjteményben Munkácsy Mihály harmincnál több festményét tekintheti meg ingyenesen hétezer székesfehérvári diák, a tárlatot rendező Bübali Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az önkormányzat megállapodása alapján.

Az önkormányzat az előzetes igényfelmérés alapján 27 oktatási intézmény 7045 diákja számára teszi lehetővé, s 3 millió forinttal támogatja a Pákh Imre műgyűjtő tulajdonában levő képeket bemutató kiállítás megtekintését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását