2024. április 25. - Márk

Hogyan beszéljek vele a szexről?

Amikor partnered testéről és a sajátodról tanulsz, és arról, hogy közösülés vagy más szexuális tevékenység közben hogyan működjetek együtt, biztos, hogy sok buktatóval fogsz találkozni. Talán nehéznek fogod találni, hogy miként hozd fel a témát, hogy egy
2008. október 8. szerda 07:56 - Hírextra
Elsőként tanulj magadról

Ahhoz, hogy képes lehess a partnereddel arról beszélni, hogy mit és hogyan tegyen, hogy kielégítsen, az első lépés, hogy tisztában légy a saját testeddel. Ez gyakran maszturbáció közben történik. Tanuld meg, hogy melyek azok a pontok, amik érzékenyek, és hogyan szeretnéd, hogy itt megérintsen, vagyis mi az, ami nálad működik. Ha tisztában vagy a saját testeddel és nem is szégyelled azt, te is könnyebben tudsz majd a partnerednek segíteni, hogy mit hogyan tegyen.

A törékeny férfi egó

Ha megmondod a partnerednek, hogy hogyan szeretnéd, hogy megérintsen, különösen, ha valamit nem jól csinál, az sértheti a büszkeségét, jogosan. A férfiak törékeny egóját hamar romba döntheted, főleg ha a szexuális képességikről van szó.

Ezért, ha ezekről a dolgokról próbálsz beszélni a partnereddel, könnyen a torkodra forrhat a szó, mivel nem szeretnéd megsérteni az érzéseit. Jó, ha egy kicsit félsza dologtól, hiszen tényleg könnyen megbánthatod azzal, hogy közlöd vele, hogy úgy szeretnéd, hogy megérintsen, ahogy ő ezt nem teszi.

Így egyszerűen alkalmatlannak és hasznavehetetlennek érezheti magát a hálószobában. Akkor ez azt jelenti, hogy félned kell, hogyha a partnereddel beszélgetni akarsz, és bele kell törődnöd, hogy többé nem fogod élvezni a szexet csak azért, hogy megvédd a partnered érzéseit? Nem! A hangsúly nem azon van, hogy mit mondasz, hanem, hogy hogyan adod elő.

Ne kritizáld!

Ha kritikus vagy, amikor tanácsokat próbálsz adni a partnerednek a szexuális teljesítményével kapcsolatban az az egyik olyan dolog, amivel nemcsak, hogy felidegesíted, de az egóját is összezúzod. Nagyon fontos, hogy ne légy kritikus, helyette inkébb próbálj meg támogató lenni.

Ne mondd el a partnerednek, hogy mit csinál rosszul, inkább javasold, hogy mit tehetne helyette. Amikor eltalálja a megfelelő pontot, tudasd is ezt vele! Légy zajos, köszönd meg neki, és azonnal háláld is meg. Sok nő elköveti azt a hibát, hogy nem változtat a hangján és a testbeszédén, tekintet nélkül arra, hogy mi esik jól neki és mi nem.

Adj egy esélyt a partenrednek, hogy megtanulja a reakcióidból, hogy mi tetszik neked és mi nem. Így megtanulja majd a különbséget egy gyenge “Oh” és egy “OOOH” között. Gondolhatod, hogy a lenagyobb, leghevesebb reakciókat akarja majd kicsalni belőled, aminek te nagyon fogsz örülni.

Szórakozzatok

Ha játékszerekről, síkosítókról és egyéb, szexhez köthető kellékekről szeretnél beszélni a partnereddel, de félsz tőle, vicceld el egy kicsit a dolgot. Menjetek el együtt megvenni ezeket a dolgokat, vagy rendeljétek meg interneten, kényelmesen az otthonotokból.

Mutass rá arra, ami neked tetszik, majd kérdd meg a partneredet, hogy ő is tegye ugyanezt. Sokat tanulhattok egymástól ezzel a módszerrel. Jegyezzétek meg, hogy melyek azok a dolgok, amik jól esnek egymástól, és hamarosan megrengetitek egymás világát!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását