2024. május 2. - Zsigmond

Bánsághi tamást jelölik a Ferencvárosban

Bánsághi Tamás, Ferencváros szocialista alpolgármestere lesz az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje a 12. egyéni választókerületben Budapesten - közölte az MTI-vel Kökény Mihány, a kerület szocialista elnöke szerda este..
2008. október 8. szerda 21:12 - Hírextra
A Gegesy Ferenc lemondása miatt megürült egyéni képviselői mandátum betöltésére az Országos Választási Bizottság január 11-re írta ki az időközi választást.

Kökény Mihály elmondta: Bánsághi Tamást a ferencvárosi küldöttgyűlés választotta jelöltnek, a döntést az MSZP fővárosi és országos vezetése is elfogadta.Az 55 éves politikus az MSZP alapító tagja, tíz éve Ferencváros alpolgármestere, és fővárosi képviselő is.

Gegesy Ferenc, az SZDSZ országgyűlési képviselője, Ferencváros polgármestere szeptember 15-én jelentette be, hogy kilép az SZDSZ-ből és lemond egyéniben szerzett parlamenti mandátumáról. Döntését azzal indokolta, hogy nem ért egyet pártja "közelmúltbeli éretlen, ellenmondásos politizálásával".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását