2024. április 23. - Béla

Medsérült a húzóember

A magyarokkal azonos csoportban szereplő svéd válogatott keddi edzésén megsérült Henrik Larsson, aki így biztosan nem játszhat szombaton, a Portugália elleni világbajnoki selejtező-mérkőzésen.
2008. október 7. kedd 23:44 - Hírextra
A 37 éves csatár combsérülést szenvedett a tréningen, s az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján két hétig nem léphet pályára.

A selejtezők legutóbbi körében a magyar csapatot 2-1-re legyőző svédek számára a lehető legrosszabbkor jött a Helsingborg támadójának kiválása, hiszen már így is nagyon hosszú a válogatott sérültlistája: Larsson mellett nem játszhat szombaton a védelemből Erik Edman és Olof Mellberg, míg a középpályáról Anders Svensson, Christian Wilhelmsson és Tobias Linderoth.
"Amióta irányítom a válogatottat még soha nem kerültem ilyen szituációba" - érzékeltette a helyzet komolyságát Lars Lagerba:ck.

A két mérkőzésen négy pontot gyűjtött, és ezzel a 1. csoportban a harmadik helyen álló svéd csapat hazai pályán csap össze a portugál együttessel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását