2024. május 2. - Zsigmond

Kubica és Heidfeld hosszabbított

A Forma-1-es BMW-Sauber istálló szerződést hosszabbított 2009-re mindkét élversenyzőjével, a német Nick Heidfelddel és a lengyel Robert Kubicával egyaránt - jelentette be hétfőn a német csapat.
2008. október 6. hétfő 15:38 - Hírextra
Így egymást követő harmadik szezonban is ugyanaz a két pilóta vezeti a BMW-ket a világbajnoki sorozatban, s hasonlóképpen marad a tartalékversenyző, egyben tesztpilóta továbbra is az osztrák Christian Klien.

Az idei vb-sorozatban, amikor még három viadal van hátra a 18-ból, Kubica a harmadik a vezetők versenyében 64 ponttal, Heidfeld pedig az ötödik 56 pontjával. A BMW-Sauber a szezonban egy átütő sikert aratott, amikor is a Kanadai GP-n Kubica győzött Heidfeld előtt.

A duó maradása egyszersmind azt jelenti, hogy - szemben a híresztelésekkel - a következő idényben bizonyosan nem lesz a BMW versenyzője a jelenleg a Renault alkalmazásában álló Fernando Alonso, a spanyolok kétszeres világbajnoka.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását