2024. május 21. - Konstantin

Az adatgyüjtési ügyről tárgyalt a Fidesz

Az adatgyűjtési ügy volt az egyik témája a Fidesz hétfői frakcióülésének - tudta meg az MTI. Orbán Viktor pártelnök felszólalásában arra is utalt, hogy az ügy valódi célpontja Csányi Sándor OTP-vezérigazgató lehetett.
2008. október 6. hétfő 19:23 - Hírextra
Az MTI nevük elhallgatását kérő fideszes frakciótagoktól úgy értesült, hogy Orbán Viktor szerint felvetődik a gyanú, hogy a megfigyelési ügy célpontja nem a Fidesz, hanem Csányi Sándor, az OTP vezérigazgatója lehetett, akinek a Molban is érdekeltsége van.

A pártelnök utalt arra, hogy a megfigyelési ügy mögött az oroszok lehetnek, és emlékeztetett arra is, hogy az OMW Mol-felvásárlási próbálkozásai mögött is az oroszokat sejtették.

Az MTI úgy tudja, hogy az adatgyűjtési ügyről beszélt Szijjártó Péter szóvivő is, aki a téma kommunikációját értékelte. Többek között azt mondta, Szilvásy György titokminiszter addig volt nyeregben, amíg a Fidesz nyilvánosságra nem hozta a kérdéses lehallgatott telefonbeszélgetéseket, azóta azonban védekezésre kényszerül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását