2024. május 2. - Zsigmond

11. helyért játszhat a férfi csapat

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott - fiataljait szerepeltetve - kikapott a szerb csapattól a szentpétervári Európa-bajnokságon, így kedden a 11. helyért léphet asztalhoz.
2008. október 6. hétfő 20:00 - Hírextra
A már biztos bennmaradás tudatában ismételten Harczi Zsolt szövetségi kapitány a fiatal tehetségeknek, Nagy Krisztiánnak és Zombori Dávidnak szavazott bizalmat, így pihenhetett a rangidős Pázsy Ferenc, valamint a verseny előtt vállsérüléssel bajlódó Jakab János.

A németek ellen Süss legyőzésével bravúrt elkönyvelő Nagy Krisztiánnak ezúttal nem sikerült újabb győzelmet szereznie, Zombori Dávidnál pedig ismételten egy balkezes játékos bizonyult jobbnak. A harmadik mérkőzésen Zwickl Dániel az ellenfél legjobbjával Karakaseviccsel mérte össze tudását. A párharcból a vegyespárosban Európa-bajnok Karakasevic került ki győztesen. Zwicklnek ez volt az első vesztes mérkőzése az Eb-n a hármas pozícióban, a selejtező során a dánok és a franciák ellen is győztesen hagyhatta el az asztalt ebben a felállásban.

Kedden magyar idő szerint 8 órától a 11. helyért zajló mérkőzésen a francia-horvát párharc vesztese lesz a magyarok ellenfele. A nők 14 órától állnak asztalhoz a fináléban Hollandia ellen.
Eredmények:
férfi csapat, 9-12. helyért:
Szerbia-Magyarország 3-0

Marko Jevtovic-Nagy Krisztián 3-1 (6, -8, 5, 6)
Zolt Pete-Zombori Dávid 3-1 (6, -5, 6, 7)
Aleksandar Karakasevic-Zwickl Dániel 3-0 (8, 5, 8)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását