2024. április 16. - Csongor

Két embert állítottak elő

Összesen két embert állított elő a rendőrség a Budapesten tartott szombat esti demonstrációk helyszínéről - jelenti a HavariaPress.
2008. október 4. szombat 23:49 - Hírextra
A két ember közül is csak egyet vittek be az illetékes rendőrkapitányságra azért, mert közbiztonságra veszélyes eszközt tartott magánál, a másik előállítottat mindössze a kilétének igazolása végett állították elő az egyenruhások. A demonstráció során - a BRFK közleménye szerint - semmilyen rendkívüli esemény nem történt, ettől függetlenül a Budapest rendőrfőkapitánya által elrendelt fokozott ellenőrzés 24 óráig még hatályban marad a főváros területén. Mint ismert, szombat délutánra egy vonulásos demonstrációt jelentettek be az Erzsébet tér és a Hősök tere közti útszakaszra. A megmozdulás résztvevői az Erzsébet téren gyülekeztek, majd 16 óra után nem sokkal az Andrássy úton indultak el a Hősök terére, ahol - néhány beszéd elhangzása után - kevéssel hat óra előtt ért véget a rendezvény. A rendőrök folyamatosan oldották fel a közlekedési zárást azokon a területeken, ahol a menet már elhaladt, 18 óra 10 perckor megindult az Andrássy út és a Dózsa György út forgalma is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság köszöni a lakosság együttműködését és türelmét.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását