2024. április 29. - Péter

Bombariadókkal dolgoztak egymás ellen bevásárlóközponti tolvajbandák

A másik banda munkájának ellehetetlenítése miatt okozott felváltva több bombariadót az Aréna Plázában két tolvajbanda, akiket a rendőrség öt hónap alatt azonosított, majd a napokban elfogott - értesült a HavariaPress.
2008. október 3. péntek 10:21 - Hírextra
A napokban elfogott, két bandához tartozó, négy gyanúsított a rendőrség szerint május óta sorozatban okozott bombariadót a Kerepesi úti bevásárlóközpontban azért, hogy a másik társaság "munkáját" ellehetetlenítsék. A tolvajlásból, lopásból élő gyanúsítottak a bombariadók bejelentésével próbálták elérni, hogy konkurenseik ne tevékenykedjenek az ő területükön. A telefonon történő bejelentések során azt közölték, hogy az épületben bombát helyeztek el, és azt fel fogják robbantani. Az üzletközpontot ezek után rendre kiürítették és átvizsgálták, bombát azonban egyszer sem találtak. A VIII. kerületi rendőrkapitányság munkatársa május óta nyomoznak a sorozatos bombafenyegetések ügyében, öt hónapnyi munka után sikerült előállítaniuk egy 32 éves és egy 28 éves nőt, valamint egy 37 éves és egy 22 éves férfit. A két ellenérdekelt tolvajbandához tartozó gyanúsítottak egyike beismerő vallomást tett kihallgatása során. A nyomozók a kihallgatások során feltárt további bombariadók körülményeit vizsgálják, melyek közt egy XIII. kerületi lakóházat érintő bejelentés is van. A négy gyanúsítottal szemben közveszéllyel fenyegetés miatt folyik eljárás, mindannyian szabadlábon védekezhetnek.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását