2024. április 18. - Andrea, Ilma

Sulyok visszavonulna

Elhagyta a kórházat Sulyok Balázs kerékpárversenyző, akit szombaton gázolt el Zuglóban egy gépkocsi, az autó vezetője pedig segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.
2008. október 2. csütörtök 23:15 - Hírextra
Az U19-es korosztályban az idei hosszútávú országúti verseny, az időfutam, valamint a pálya 3000 méteres szám magyar bajnoka visszavonulását fontolgatja az eset kapcsán elszenvedett lelki sokk miatt.

Az osztrák RLM Grafenstein csapatában idegenlégiós versenyző édesapja, Sulyok Zsolt elmondta: fia - aki középiskolai tanulmányai miatt tartózkodik Magyarországon - szombat délelőtt edzésre indult kerékpárral. Zuglóban, az Öv utca és Egressy út kereszteződésében egy ismeretlen rendszámú gépkocsi nem adta meg számára az elsőbbséget és elgázolta. A beleset után a gépkocsi vezetője lassítás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A rendőrségnek még nem sikerült elfognia a cserbenhagyó gázolót.

Sulyok Balázst eszméletlen állapotban szállították kórházba a mentők, az arcán és combján szenvedett súlyos sérüléseket, illetve agyrázkódást állapítottak meg az orvosok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását