2024. május 9. - Gergely

A valaha volt legbrutálisabb futballmomentum - durva videóval!

Sok durva szabálytalanság történt már a történelem során a világ futballpályáin, erre a bolíviai hentesmunkára azonban szavak sincsenek. Figyelem, durva videó!
2009. augusztus 27. csütörtök 19:09 - HírExtra
Higgyék el, nem neveznénk Sergio Jauregui bolíviai futballistát állatnak, ha nem lenne valójában az…

A futballtörténelem nem kevés szándékos és durva szabálytalanságai közül is kitűnik ugyanis az példátlan eset, amit Sergio barátunk produkált az Oriente Petroleum - Blooming bolíviai bajnokin (2-2).

Az indulatok 2-0-s hazai vezetésnél szabadultak el, amikor is a bíró – egy szintén nem túl szép szabálytalanság miatt – kiállította a vendégcsapat játékosát. A kisebb lökdösődés a tömegverekedés felé tartott, amikor is érkezett Jaregui és egy jól irányzott kung-fu-szerű rúgással fejbe, pontosabban torkon rúgta az ellenfél játékosát, Leonardo Medinát:

A megrúgott játékos súlyos sérülésekkel került kórházba, azt pedig még nem lehet tudni, hogy a rendkívül súlyos szabálytalanságot elkövető játékost mennyi ideig tiltják el. Ráadásul az sem kizárt, hogy az esetet nem csak a futballszövetség, hanem a bolíviai rendőrség is vizsgálja majd.

A Blooming csapata körül egyébként nem ritkák a botrányok: néhány hete az argentin River Plate elleni Copa Sudamericana mérkőzésen egy bolíviai szurkoló betört a pályára és földre vitte az ellenfél csatárát:

Annyira jellemző a dél-amerikai futballkultúrára, azaz kultúrálatlanságra...

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását