2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Már januárban rajthoz állna

Lance Armstrong, az amerikaiak élő országúti kerékpáros legendája a nemzetközi szabályok ellenére abban bízik, hogy már januárban újra nyeregbe szállhat.
2008. szeptember 30. kedd 10:25 - Hírextra
A szabályok értelmében annak a versenyzőnek, aki egyszer már visszavonult, majd újra szerepelni szeretne, fél évet kell várnia első viadalára. A Tour de France hétszeres győztese augusztus elsején adta le a szükséges papírokat reaktiválásához az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségéhez (USADA), így február elsejétől indulhatna, de ő abban bízik, hogy már a január 20. és 25. közötti, dél-ausztráliai Tour Down Under elnevezésű viadalon rajthoz állhat.

"Remélem, hogy már januárban versenyezhetek, de akármilyen döntés is születik, elfogadom" - mondta a 37 éves fenomén, aki a júliusi Tour de France mellett még a februári kaliforniai körversenyen szeretné megméretni magát.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) azt ígéri, már a héten döntés születik arról, Lance Armstrong mikor versenyezhet ismét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását