2024. április 18. - Andrea, Ilma

Gáspár Laci magához vette a lányát

Mostanáig az volt a köztudatban, hogy Gáspár Lacinak és feleségének a válás után is sikerült jó viszonyban maradniuk. Igaz, miként mondani szokás, elváltak ágytól, asztaltól, de se harag, se ellenségeskedés nem állt közéjük. Erre most jön a hír, hogy Laci
2008. szeptember 28. vasárnap 07:57 - Hírextra
Talán megmérgezte valami a szülők közötti baráti viszonyt? Egy biztos, Laci lelkében egy ideje egyre nőtt a keserűség...

Miközben rengeteg mindent hallani Laci házastársi kapcsolatának felbomlásáról, arról keveset, hogy a válást időközben a bíróság is kimondta.

- Nem reklámoztuk, hogy már szétválasztottak bennünket - mondja Laci. - Örülök, hogy gyors és problémamentes volt a válóperünk. A gyerekelhelyezésben, a láthatásban és a vagyonmegosztásban is könnyen meg tudtunk egyezni. Megbeszéltük, hogy Mirike ott lakik, ahol kedve tartja, s mindketten akkor láthatjuk, amikor akarjuk. Gyakorlatilag mindent otthagytam Gabinak és a kislányomnak!

A körülményekhez képest tehát minden jól alakult, már amennyire egy váláskor ilyesmi mondható. Lacit mégis furcsa gondolatok kezdték gyötörni.

- Amíg együtt voltunk Gabival, gyakran megesett, hogy egy hétig sem láttam Mirikét - meséli. - Sok volt a munka, ezért sűrűn aludtam a fővárosi albérletemben. A nagy rohanásban olykor fel sem tűnt, hogy már napok óta nem ölelhetem magamhoz a kislányomat. Úgy voltam vele, nincs abban semmi rossz, hogy a férj dolgozik, az asszony pedig istápolja a gyereket. De attól kezdve, hgy különmentünk, minden megváltozott bennem! Amikor Mirike nem volt velem, a telefonomban lévő fényképeit nézegetem. Elalvás előtt pedig mindig az járt a fejemben, hogy nehogy történjen vele valami, mert azt nem élném túl!

A sok töprengésnek végül az lett az eredménye, hogy Laciék megbeszélték, Miri egyelőre legyen az apjánál, és járjon Pesten óvodába, míg az anyja nem találja meg új otthonát a fővárosban. Ez mindenkinek jobb lesz így: azóta sokkal könnyebb Laci lelke, Mirikének hasznára lesz a váltás.

- Én mindig is azt szerettem volna, ha olyan óvodába jár a gyermekem, ahol angolul tanulhat, sokat úsznak, kirándulnak - sorolja.

A felesége mostanáig hallani sem akart erről. Végül megtört a jég, győztek Laci észérvei.

- Gabi is belátta, hogy jobb lesz Mirikének Budapesten. Már nagycsoportos, egy belvárosi óvodába írattam be. Mindennap én hozozm, én viszem, boldoggá tesz, hogy ilyen apai feladataim lettek! Ha majd az édesanyja is felköltözik, felváltva neveljük, úgy, mint eddig. Gabi már keresi is a lakását Budapesten.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását