2024. április 27. - Zita

Sztájk van, gond nincs

Az egri Markhot Ferenc Kórházban tegnap délelőtt 206-an sztrájkoltak a munkára jelentkezett 526 dolgozó közül, a kórházban minden beteget elláttak - olvasható a Népszabadság szombati számában. Nem okozott fennakadást az egri Markhot Ferenc Kórházban a teg
2008. szeptember 27. szombat 10:13 - Hírextra
a folyosókon nem volt tolongás, a szakrendelések előtt nem alakultak ki sorok, az ellátás zavartalan volt. A kórházi szakszervezetek azt szeretnék elérni, hogy a fenntartó megyei önkormányzat ne adja át a működtetést a HospInvest Zrt.-nek. A tegnapi kétórás figyelmeztető munkabeszüntetést azért tartották, mert a tiltakozók követelése ellenére a megye nem bontja fel a HospInvesttel kötött szerződést. A sztrájkkal egy időben tüntetés is volt a kórház bejárata előtt. Az előre be nem jelentett demonstráción kétszázan vettek részt. A munkabeszüntetés alatt a kórház ebédlőjében nagygyűlést tartottak, ahol Cser Ágnes, az EDDSZ vezetője azt mondta: a megye és a HospInvest közötti szerződés miatt a legfőbb ügyészhez fordul. (Népszabadság)
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását