2023. március 24. - Gábor, Karina

Palin poszter

Hetven dollárért(11 500 forint) már bárki beszerezheti Sarah Palin egészalakos, 170 centi magas életnagyságú poszterét, amelyen fehér kosztümkabátot, fekete szoknyát és szandált visel - és akár szobájának falára is erősítheti.
2008. szeptember 27. szombat 07:50 - Hírextra
A gyártó WallMonkeys cég eddig dekorációs célú faliképekre specializálta magát, ám amikor az alaszkai kormányzónőt John McCain, a republikánusok elnökjelöltje alelnökjelöltjévé választotta, ez a vállalkozás is bekapcsolódott a kampánybizniszbe.

Sarah Palin poszterét a 170 centis poszter mellett kisebb méretben is forgalmazzák 40 dollárért, 20 dollárért pedig laptopra feltehető képe is megvásárolható.

Az alaszkai kormányzónő nevére kattintanak rá mostanában a legtöbben a Google keresőben - indokolta a vállalkozást Jason Weisenthal, a Wallmonkeys cég alapítója. Kívánságra a poszter kiegészíthető a republikánusok jelvényével, az elefánttal, vagy egy hokiütővel, mivel Sarah Palin szereti ezt a sportot, illetve, ha valakinek kedve tartja, akár egy szépségkirálynői tiarával is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását