2024. április 24. - György

Megerőszakolta, majd felakasztotta

Emberölési kísérlet miatt indult eljárás azzal a fiatal férfival szemben, aki többször megerőszakolta, majd összecsavart lepedővel felakasztotta az emeletes ágyra cellatársát a kecskeméti börtönben - értesült a HavariaPress.
2008. szeptember 23. kedd 09:15 - Hírextra
Tavaly októberben történt az eset a kecskeméti börtön 50-es számú zárkájában, melynek kapcsán indított nyomozás eredményeként vette őrizetbe a rendőrség az időközben szabadult fiatalembert. A 19 éves cibakházi fiatalt azzal gyanúsítják, hogy ő és cinkostársa többször fajtalankodásra és közösülésre kényszerítette cellatársát. Október 10-én a gyanúsított kötelet sodort az egyik lepedőből, majd a többször megerőszakolt és rettegésben tartott társát nyakánál fogva fellógatta az emeletes ágyra. Akkor engedte csak le áldozatát, mikor az már elvesztette eszméletét. Az őrizetbe vett fiatalemberrel szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság folytat eljárást, emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények megalapozott gyanújával.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását