2024. április 30. - Katalin, Kitti

Megrongálták a Manchester United buszát Londonban

Fanatikus Chelsea-hívek rátámadtak és megrongálták a Manchester United futballcsapatának buszát Londonban, a vasárnapi bajnoki mérkőzést követően.
2008. szeptember 22. hétfő 12:06 - Hírextra
A manchesteri klub beszámolója szerint a Kékek szélsőségesei palackokkal dobálták meg a Stamford Bridge-ről a játékosokkal távozó járművet az 1-1-re végződött rangadót követően, bezúzva a busz szélvédőüvegét.

A Chelsea külön közleményben határolódott el a vandál akciótól, leszögezve, hogy alapos vizsgálatot indít a tettesek kilétének megállapítása és felelősségre vonásuk érdekében.

"Elszigetelt incidensnek tűnik az eset, de utánajárunk a dolognak a helyi hatóságok bevonásával" - ígérte a dokumentumban a londoni elitalakulat vezetése, amely leszögezte: "Nem tűrjük el az erőszakot semmilyen formában."

Ezzel együtt tény, hogy nem először lépi túl a normális kereteket a két klub rivalizálása. Jelesül ez a második eset meglehetősen gyors egymásutánban, hogy agresszív cselekedetek kísérik a csapatok mérkőzését. Márciusban, a Manchester United akkori fellépése alkalmával történt a Chelsea pályáján, hogy a játékosok meccs közbeni vitájába a helyi klubalkalmazottak is beavatkoztak, miáltal kisebb csetepatéba torkollott a 2-1-es hazai győzelemmel végződött találkozó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását