2024. május 3. - Tímea, Irma

Mourinhot nem befolyásolja a sajtó

José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője közölte, nem befolyásolja őt a sajtó abban, hogy a jövőben kezdőként számít-e Adrianóra vagy sem. A brazil futballista hat hónap után az idény elején tért vissza, s kedden, gólt szerzett a
2008. szeptember 21. vasárnap 08:25 - Hírextra
"Nagyon örülünk az eredményes játékának, mert az ő találata is hozzájárult ahhoz, hogy hazahozzuk a három pontot Athénból. A csapat azonban fontosabb, mint Adriano, ő egy a keret harminc játékosa közül. Akkor lesz kezdő, ha én úgy döntök, nem pedig akkor, ha a sajtó akarja" - fogalmazott a szókimondásáról is ismert portugál tréner.

A helyi média az utóbbi időben Adriano szerepeltetését szorgalmazza, annál is inkább, mert megítélése szerint ő az egyik legjobb Európában futballozó csatár.

A támadónak tavaly erősen leromlott a formája, magánéleti problémái is voltak, ezután került sor a kölcsönadására. Az otthon töltött idő alatt kezeltette is magát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását