2024. április 29. - Péter

Sztárolják a bébiszittereket

A hollywoodi sztárok köreiben nagy ázsiójuk van a bébiszitternek, különösen azóta, hogy Julia Roberts és Angelina Jolie divatba hozta a nagycsaládot. A bébicsőszök iránti megnövekedett érdeklődést mutatja, hogy tavaly film is készült róluk.
2008. szeptember 20. szombat 13:12 - Hírextra
A VIP-ek gyermekvigyázója nem lehet akárki. Diplomával, szakmai tapasztalatokkal, jó referenciákkal kell rendelkeznie, és az sem árt, ha mindemellett még fotogén is, mivel felkészülhet a kamerák rohamára. Ez utóbbi követelményt persze nem szabad eltúlozni, mert kellemetlen következmények származhatnak belőle. Mesélhetne erről például Jude Law, aki hagyta magát elcsábítani (vagy ő volt a csábító, ki tudja…), valamint Ethan Hawk, aki a bébiszitter férjévé avanzsált.

A többség specializált ügynökségek szolgálatait veszi igénybe a kiválasztásnál, ahol a jelöltek eleve átesnek egy szigorú szűrőn, orvosi vizsgálaton, pszichológiai és drogteszten. Azt is megvizsgálják, hogy tiszta-e a múltjuk, és van-e bankszámlájuk. "A bébiszitter a gazdáit is képviseli" - mondta a Celebrities Staffing Services, az egyik leghíresebb ügynökség vezetője a Corriere della Sera című olasz lapnak. De azért is, hogy elkerülhetők legyenek olyan kellemetlen esetek, hogy a gyermekőr pletykál gazdáiról, mint ahogyan ezt Beckhaméké tette, vagy durván bánjon a gyerekkel, és emiatt perre kelljen menni, ahogy Geri Halliwelléknél történt.

Ilyen körülmények között nem csoda, hogy harc folyik a legjobbakért, a legmegbízhatóbbakért. Átlagkeresetük 130 ezer euró, de Julia Roberts például úgy csábította magához Sheryl Crow bébicsőszét, hogy kivágott az asztalra egy egymilliót érő csekket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását