2024. május 5. - Györgyi

Sok a titkosszolgálat a dologban

"Az új lehallgatási botrány ügyében az a teljesen új fejlemény, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) a magyar politikában olyan befolyásolási készséget tanúsít, mint mostanában" - mondta a Magyar Nemzet szombati számában az Országgyűlés honvédelmi és ren
2008. szeptember 20. szombat 07:10 - Hírextra
Lázár János hozzátette: szerinte "valamilyen rejtélyes oka van annak, hogy a titkosszolgálat Gyurcsány Ferenc politikájában kitüntetett figyelmet kap".

A nyolcvanas évek vége óta nem volt még arra példa, hogy pártok belső vagy egymással való vitáihoz a titkosszolgálat információt biztosítson - hívta fel a figyelmet a politikus, hozzátéve: ennek ismeretében talán érthető, miért ragaszkodott annyira a miniszterelnök "a baloldalhoz és a kormányhoz lojálisnak tartott Laborc Sándor" kinevezéséhez az NBH élére, miközben ez megosztotta a parlament nemzetbiztonsági bizottságát.

Lázár János megfogalmazása szerint ha törvényesen járt el a titkosszolgálat, akkor ezeket az eseményeket dokumentálták.

"Nagyon fontos lesz az elszámoltatás mind rendőrségi, mind titkosszolgálati vonalon" - hangsúlyozta, majd kijelentette: "óva intenénk minden rendőrt vagy titkosszolgálati dolgozót, hogy asszisztáljon bármiféle törvénytelenséghez".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását