2024. május 4. - Mónika, Flórián

Mai demonstrációk

Több demonstrációt is tartanak ma délután Budapesten, a fővárosiak ezért fokozott rendőri ellenőrzésekre és forgalomkorlátozásokra számíthatnak.A miniszterelnök által kezdeményezett Magyar Demokratikus Charta, továbbá több cigányszervezet és radikális job
2008. szeptember 20. szombat 07:21 - Hírextra
A társadalmi kirekesztés elleni fellépés jegyében alakult Magyar Demokratikus Charta rendezvénye a Roosevelt téren, illetve a Clark Ádám téren kezdődik. A budai helyszínről a résztvevők a Lánchídon átvonulnak Pestre, a Kossuth térre. Az eseményen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Demszky Gábor főpolgármester is felszólal.

Az Országos Cigány Önkormányzat a képviselői irodaház melletti Olimpiai parkban rendez tüntetést, amelyet a demokrácia, a szolidaritás és a békés együttélés jegyében, továbbá a romák elleni atrocitások miatt hirdetett meg.

Demonstrációt tart a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom is, a tüntetés résztvevői a Hősök teréről vonulnak majd át a Szabadság térre.

A megmozdulásokat a fővárosi rendőrök mellett a Készenléti Rendőrség és több megyei rendőr-főkapitányság állománya biztosítja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását