2024. április 27. - Zita

Hat csapat már megjött

Pénteken 14 órakor, a nevezéssel indul hivatalosan a vitorlázó Tópark J24 Európa-bajnokság Balatonfüreden.A hivatalos regisztráció és felmérés megkezdése előtt egy nappal hat külföldi egység már megérkezett a verseny helyszínére, a Balatonfüredi Yacht Clu
2008. szeptember 19. péntek 10:09 - Hírextra
Elsőként a sokszoros svéd bajnok Per Hakan Persson csapata futott be, őket követte az olasz Luigi Cataldi a Botta Dritta nevű hajójával és három német együttes, köztük egy csak női versenyzőkből álló egység. Így akad kihívója az Amerika Kupán is indult Weöres Márta vezette hazai hölgyeknek is.

A rendezők által biztosított hat vadonatúj charter hajó is rajtra készen várja a bérlőket. Ilyennel vág neki a regattának a nyolcszoros Kékszalag-győztes Litkey Farkas is. Megérkezett a többszörös Eb-első angol Stuart Jardin is, aki most is esélyesként indul - az első alkalommal tavon megrendezésre kerülő - viadalon.A szervezők félszáz hajó indulásával számolnak, az első futamot hétfőn 11 órakor rendezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását