2024. április 23. - Béla

Újra járnak vonatok a Nyugati és Esztergom között

Befejező szakaszához érkezett az újpesti vasúti híd felújítása, ezért hétfőtől Óbuda vasútállomás és a Nyugati pályaudvar között ismét közlekednek az Esztergomba tartó egyes személyvonatok - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.
2008. szeptember 18. csütörtök 11:01 - Hírextra
Részleges forgalmi rend változásokra szeptember 22-e után is számítani kell; a MÁV közleménye szerint szeptember 22-e és október 21-e, valamint november 7-e és 9-e között hétköznapokon a késő esti órákban, és hétvégén a hidat lezárják, és a vonatok ismét - Kaszásdűlőnél a HÉV vágányaira áttérve - a Margit híd budai hídfőjéig járnak.

Kiemelik továbbá, hogy október 18-án és 23-án a nemzeti ünnep miatt munkanap áthelyezés lesz, amely külön közlekedési rend kialakítását igényli, amelyről egyebek között a MÁV honlapján tájékozódhatnak az utasok.

A Margit híd budai hídfője és a Nyugati pályaudvar között az utasok a 4-es és 6-os villamossal, illetve a 26-os busszal közlekedhetnek; ezeken a járatokon a BKV ellenőrei elfogadják a vasúttársaságnál váltott jegyet - áll a MÁV közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását