2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Így ütköztök ti

Két ember megsérült, amikor két 14-es villamos összeütközött a káposztásmegyeri végállomásánál szerda reggel. A baleset a IV. kerületben, a Külső Szilágyi út és a Megyeri út kereszteződésében történt, két nő sérült meg, mindketten utasok voltak. Az MTI-Sa
2008. szeptember 17. szerda 11:01 - Hírextra
2000. május 7. - A Budakeszi úti Szépilona kocsiszín közelében kisiklott egy forgalmon kívüli villamos és nekiütközött a mellette ellenkező irányban haladó szerelvénynek. Sérülés nem történt.

2003. október 28. - Ketten megsérültek, amikor összeütközött két 19-es villamos a Lánchíd budai aluljárójában. Egy korábbi műszaki hiba miatt feltorlódtak a villamosok, így az egyik 19-es villamos nekiütközött az azonos vágányon haladó másik szerelvénynek.

2005. augusztus 22. - Egy 4-es és egy 6-os villamos "utolérte" egymást a Ferenc körút és az Üllői út kereszteződésénél, az ütközésben egy idősebb férfi könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

2005. december 5. - Összeütközött két villamos a Kálvin téren azt követően, hogy a Deák tértől a Szabadság híd felé tartó 49-es villamos lecsúszott a sínekről és áttért a szemközti vágányra, a balesetben egy ember könnyebben megsérült.

2007. május 17. - Két 37-es villamos ütközött össze a Hungária-körút és a Salgótarjáni utca kereszteződésében, két ember megsérült.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását