2024. május 3. - Tímea, Irma

Sérült, de csak kicsit

Dayron Robles, a 110 m gátfutás világcsúcstartója, egyben olimpiai bajnoka Havannába hazaérkezve igyekezett megnyugtatni az érte izgulókat, nem súlyos a sérülése.
2008. szeptember 16. kedd 07:20 - Hírextra
A kubai atléta nem tudott részt venni a múlt hétvégi stuttgarti Világdöntőn, mert egy hete Zágrábban belerúgott az egyik gátba, és emiatt megfájdult a bokája. Azért sem érezte magát százszázalékosnak, mert az egyik nagylábujja nem volt teljesen rendben az utóbbi időben.

A 21 éves futó most némi pihenőt tervez, majd elkezdi a felkészülést a jövő évi feladatokra, amikor is újfent "valami nagyot" szeretne alkotni."Mindig azért edzek, hogy felülmúljam önmagamat" - jelentette ki.

Az elmúlt idényét illetően érthető elégedettséggel nyilatkozott: a világcsúcsot 12.87-re faragta le, Pekingben pedig aranyérmet szerzett az olimpián. Az év során 14 versenyből 12-t megnyert, hét alkalommal 13 másodperc alatti eredménnyel ért célba.

Edzője, Santiago Antunez szerint Robles egyik fő célja a jövő évre, hogy megdöntse a 60 m gát 7.30-as világcsúcsát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását