2024. április 18. - Andrea, Ilma

Ronaldo szerdán visszatér

Szerdán többek között a címvédő Manchester United is megkezdi szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján, méghozzá valószínűleg már Cristiano Ronaldóval a soraiban.
2008. szeptember 16. kedd 12:56 - Hírextra
Sir Alex Fergusson csapatára kezdésnek rögtön egy nehéz meccs vár, hiszen a spanyol bajnokságban legutóbb második Villarrealt látja vendégül. Ráadásul szombaton rangadót veszített a bajnokságban a Liverpoollal szemben, és három mérkőzés után csupán négy ponttal áll.

A nem igazán kedvező előzmények ellenére jó a hangulat Manchesterben, ugyanis a legutóbbi szezonban összesen 42 gólt szerző portugál sztár visszatérése optimizmusra ad okot, s mindenki biztos abban, hogy a ránézésre valóban nem túl erős E csoportból a gárda biztosan lép majd a kieséses szakaszba.

A nagy csapatok közül szintén szerdán kezdi meg BL-szereplését az F csoportban érdekelt Bayern München, mely a román Steaua Bucurestihez látogat, illetve a talán az egyik legkönnyebbnek nevezhető G jelű négyesben helyet kapott Arsenal is. A szigetországiak az ukrán Dinamo Kijevhez utaznak.

A főtábla egyik legnehezebb kvartettjében, a H jelűben a BL-be két év után visszatérő Juventus az UEFA Kupa-győztes orosz Zenitet fogadja, míg a kilencszeres győztes Real Madrid a fehérorosz BATE Boriszovval kezd. A torinói meccs várhatóan óriási csatát hoz majd, míg utóbbin a madridiaknak kötelező a három pont megszerzése.

"Nehéz csoportba kerültünk, s rögtön egy nagyon kemény meccs vár ránk, ám ezzel semmi probléma sincs. Ez a Bajnokok Ligája" - mondta Dick Advocaat, a Zenit holland trénere. "Ha a Juventusnak jó napja, bárkit megverhet, mi azonban megpróbálunk komoly gondot okozni a torinóiaknak. Óriási siker az UEFA Kupa megnyerése, ennek ellenére azt mondom, hogy kiscsapatnak számítunk ebben a mezőnyben."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását