2024. április 19. - Emma

Kerékpár árverés

A P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec csapata jótékony célú árverésre bocsátja Kusztor Péter kerékpárját, amellyel a pekingi olimpia országúti mezőnyversenyében szerepelt. Az árverés bevételét Kusztor volt versenyzőtársának, Barkóczi Péternek a rehabilitác
2008. szeptember 16. kedd 09:23 - Hírextra
Az ötszörös magyar bajnok Barkóczi 2005. július 23-án szenvedett súlyos balesetet az olaszországi pálya Európa-bajnokságon. A bukás következtében két csigolyája eltörött, és ez az alsó végtagok bénulásával járt.

Az olimpiai 66. helyezett Kusztor "egyénre szabott" bringája kiskereskedelmi áron számolva több mint egymillió forint. Az árverés 500 ezer forintról indul. Minden további információ a klub honlapján (www.pnivo.com) található. A jótékony akció október 12-én, éjfélkor zárul.

"Remélem, a barátomnak sikerül közelebb kerülnie ahhoz, hogy újra járni tudjon, és valóra válhat álma, hogy egyszer újra kerékpározhasson" - mondta Kusztor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását