2024. április 29. - Péter

Így kell manipulálni

Kampánystratégiákról tartott előadást Nagyváradon Nyakó István, az MSZP szóvivője, aki többek között a szavazatok megszerzésének módszereiről és az ellenségkeresés kommunikációs szerepéről is beszélt múlt héten a Magyar Ifjúsági Értekezlet akadémiáján - í
2008. szeptember 16. kedd 06:45 - Hírextra
Nyakó István Újhelyi Istvánnal, az MSZP alelnökével együtt a közelgő romániai választások kapcsán szólt a hallgatósághoz - emlékeztet a lap, amely az Erdély Online tudósítását felidézve emeli ki a pártszóvivő egyes gondolatait.

Nyakónak a lap által idézett egyik gondolatmenete szerint "minden szavazat számít", ugyanakkor annak, hogy az egyes voksokat hogyan szerezték meg, soha nem kell kiderülnie. A szocialista politikus által szóba hozott másik kampánytrükk pedig az ellenségkereséssel függ össze.

"Ha szavazásra akarjuk bírni az embereket, ellenséget kell keresni, ha nincs, akkor démonizáljunk valakit, mert ma már csak ettől mennek el az emberek voksolni" - idézi fel a Magyar Nemzet a szocialista párt szóvivőjének Nagyváradon elhangzott szavait.

A többesélyes magyarországi politikai helyzetről Újhelyi István így beszélt: "Mi a következőkben azt fogjuk hangsúlyozni, hogy az MSZP tudja, mit kell tennie az országért, és mutogatunk a Fideszre, hogy ők jövőkép nélküliek. Ők meg azt fogják hangsúlyozni, hogy mi mindent elrontottunk" - olvasható a cikkben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását