2024. május 3. - Tímea, Irma

Brangelina vezeti a szupersztárlistát

A Brad Pitt-Angelina Jolie (azaz Brangelina) páros egy sor mutató alapján lekörözte Tom Cruise-t és Jennifer Anistont, és a szerdán a boltokba kerülő 2009-es Guinness Rekordok könyve szerint már ők a legszuperebb hollywoodi szupersztárok.
2008. szeptember 15. hétfő 21:45 - Hírextra
Az évente megjelenő kiadvány vasárnap előrebocsátott érdekességei között a hatgyermekes sztárpár úgy szerepelt, mint akik az internetes keresések, a sajtósztorik és a bevételek kombinációját tekintve jutottak a csúcsra.

Mégsem ők a legkeresettebb nevek az interneten: ezt a kétes dicsőséget Britney Spears hódította el kaotikus viselkedésével és botrányaival Paris Hiltontól.

Samuel L. Jackson azzal a teljesítményével került be a rekorderek közé, hogy pályafutása során 68 filmje 7,42 milliárd dollárt (1260 milliárd forint) pengetett a jegypénztárakba.

Tim Burton rendező és Johnny Depp színész számos közös munkája viszont a pénzügyileg leggyümölcsözőbb kapcsolat címét érdemelte ki, mivel hat közös filmjük 986 millió dollárt (167 milliárd forint) jövedelmezett.

Egy másik sorozat, az eddig 21 filmet számláló Bond-széria is bevételrekorder: 1962 óta összesen 4,49 milliárd dollárt (761 milliárd forint) keresett.

A Lost - Eltűntek a legtöbb letöltést elkönyvelő tévésorozat lett, de a legnépszerűbb tévéshow diadala a Doktor House-nak jutott a brit Hugh Laurie-vel a főszerepben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását