2021. február 27. - Ákos, Bátor

Sztárok Geszti esküvőjén

Bár Péter nem akar beszélni, édesanyja boldogan megosztja örömét az emberekkel.
2008. szeptember 14. vasárnap 08:43 - Hírextra
A médiaguru nem mesélt senkinek a múlt pénteken tartott menyegzőről, inkább kiadott egy nyilatkozatot, amiből az újságok és egyéb médiumok megkaphatták a legszükségesebb információkat az eseményről. Többek között azt is, hogy márciusra várják első gyermeküket, akiről már azt is tudják, hogy kislány. Valószínűleg mindenkinek eszébe jutott, vajon mit érez most Péter egész ország által kedvelt édesanyja, Márta néni.

A kiváló humoráról ismert anyuka már régóta mondogatta fiának, hogy tőle is szeretne unokát, és a hot! magazinnak adott interjújából ki is derül, mennyire boldog most, hogy vágya teljesül.

– Olyan meghitt volt a házasságkötés, mint amilyet Péterék megálmodtak. Edit egyáltalán nem vágyik a nyilvánosságra, és egészen a partiig senki sem tudott semmit. Legalább száz vendég érkezett, akik egy idő után kérdezgették: mi is az apropója az összejövetelnek? – mesélte el Márta néni.

A vendégek között volt Ónodi Eszter, Berkes Gábor, Pataky Ági és férje Kovács Gábor, Hegyi Barbara, Stefanek Gertrúd valamint Andy Vajna is. Márta nénivel Péter megígértette, hogy legkisebb unokáját nem fogja elkényeztetni, ez azonban nehéz feladat lesz számára. Az örömtől kicsattanó újdonsült anyós egyébként a menyek álma, nagyon jó kapcsolatot ápol az ifjú feleséggel, Edittel. Ha majd segíteni kell a baba körül vagy vigyázni rá, biztosan lehet számítani Márta nénire.
Forrás: RTL bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását