2021. október 23. - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

Egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás esztergomi üveghegyen túl..

Mesehősök otthona lehet a közeljövőben Esztergom. A munkálatokat nemsokára elkezdik. A játszóvárak mellett mozi és színház is helyet kap majd a létesítménybe
2009. június 4. csütörtök 15:40 - HírExtra
Esztergom a közeljövőben a kisgyermekek kedvenc célpontja lehet. Nem csak a bazilikát meg a különféle múzeumokat lehet majd megtekinteni, hanem azt az üveghegyet, amit a tervezők álmodtak meg. Minden híres magyar mesehős helyet kapna az új építménybe, Süsütől a Ludas Matyiig.

A tervek szerint be lehet majd ülni Mézga Aladár űrhajójába is és kijavíthatják a lurkók Mekk mester eltolt házát is. Ezzel a beruházással, melyet jövőre kezdenek el megvalósítani a kivitelezők, Esztergom lehet a családi kirándulások célpontja. Több utazási iroda is tervezi, hogy indít majd járatokat a könnyebb odajutás érdekében.

– Szerintem óriási ötlet! Kár, hogy a mi időnkbe még nem volt lehetőség ilyen csodapalotákban játszani.- nyilatkozott egy szülő. Tény kicsit Disney Lannd feelingje van az elképzelésnek, de ha megnézzük a párizs melletti park népszerűségét, nem rossz elgondolás.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását