2022. december 7. - Ambrus

Tizenegyhónapos gyermek segélykérő telefonálása

Tizenegyhónapos gyermek segített ájultan heverő anyján azzal, hogy felvette a kismama csengő mobiltelefonját és fogadta a hívást.
2008. szeptember 12. péntek 07:55 - Hírextra
A telefonáló az anya anyja, azaz a gyermek nagyanyja volt. A csöppség persze nem részletezte a történteket, hisz fel sem fogta, mi történt, amikor anyja összeesett, csupán annyit mondott a telefonba, hogy: "Mama..."

A nagymamának szerencsére ennyi is elég volt, tudta, hogy lányának voltak már eszméletvesztési rohamai - és persze azt is furcsállta, hogy miért nem ő vette fel a telefonját -, ezért azonnal a címre küldte a mentőket. Amikor megérkeztek, az anyukát ugyan már nem eszméletlen, de elég zavart állapotban találták. Szerencsére a helyszínen tudtak segíteni rajta, nem kellett kórházba vinniük.

"Gyakran előfordul, hogy gyerekek segítenek telefonon szüleiken, ám ez a kislány a legkisebb, akiről valaha is hallottunk, és a nagymama is remekül cselekedett" - mondta az egyik mentő a BBC-nek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását