2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Polgármesterek a szélsőségek ellen

A dél-békési kistérség polgármesterei közösen akarnak fellépni minden olyan szélsőséges irányzat ellen, amely a társadalmi feszültségek szításában érdekelt; az erről szóló közleményt Karsai József, a térség szocialista országgyűlési képviselője juttatta e
2008. szeptember 12. péntek 16:50 - Hírextra
A Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulásának ülésén egyhangúlag elfogadott dokumentum tanúsága szerint a 18 település polgármesterei egységesen, egymást támogatva kívánnak fellépni minden olyan fejlesztési, a térség lakosságát érintő kérdésben, amely az ott élő ötvenezer ember életkörülményeinek javítását szolgálja.

Ugyancsak közösen lépnek fel minden olyan szélsőséges irányzat ellen, amely a társadalmi feszültségek szításában érdekelt, veszélyeztetve ezáltal a kistérségben élők békés egymás mellett élését.

A dokumentumot aláírta az MSZP, a Fidesz, az SZDSZ és az MDF egy-egy térségi önkormányzati tisztségviselője, valamint a független polgármesterek képviselője is.

Karsai József az MTI érdeklődésére azt emelte ki, hogy a térség önkormányzati vezetői és pártjai mind a szélsőjobbról, mind a szélsőbalról érkező cselekedetekkel szemben fel akarnak lépni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását