2024. április 27. - Zita

Az SZDSZ nem támogatja a parlament feloszlatását

Az SZDSZ egyhangú döntést hozott arról, hogy hétfőn a parlamentben nem támogatja az MDF-nek a parlament feloszlatására tett javaslatát, mert az nem szolgálja az ország érdekeit - közölte Kóka János frakcióvezető a liberális képviselőcsoportnak az ügyvivő
2008. szeptember 12. péntek 14:29 - Hírextra
Kóka János a Fodor Gábor pártelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az MSZP-nek és a Fidesznek nincs olyan programja, ami megoldást kínálna az ország problémáira, vagyis a liberálisok Gyurcsány Ferenc Megegyezés című javaslatát sem támogatják. A frakcióvezető kiemelte: a parlament elé kerülő törvényjavaslatokról az SZDSZ ellenzéki pártként az ország érdekeit szem előtt tartva fog dönteni, és a frakció egységesen fog fellépni.

A parlamentben a szabad demokraták törvényjavaslatokat akarnak benyújtani a versenyképesség és a gazdasági növekedés javításának érdekében, emellett a következő három évben nagyságrendileg 1.000 milliárd forintos adó- és járulékcsökkentést javasolnak. Újságírói kérdésre Kóka János és Fodor Gábor egybehangzóan azt mondta, hogy sem a miniszterelnök, sem pedig a frakcióvezető személyének kérdése nem került szóba az ülésen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását