2024. május 2. - Zsigmond

XIII. Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóverseny

"Búcsúztassa a nyarat egy kellemes éjszakai futással, több ezer résztvevővel, olimpiai bajnokainkkal, az éjszakai fényben pompázó Roosevelt térről rajtolva" - ez a szlogenje a szombat esti Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóversenynek.
2008. szeptember 11. csütörtök 17:51 - Hírextra
Jelen lesz az eseményen - a Fővárosi Önkormányzat közleménye szerint - Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes is, aki vezényli a rajtot, majd az eredményhirdetést, és az érmek átadását.
A Magyar Tudományos Akadémia kivilágított impozáns épülete előtt fúvósok, mazsorettek, táncosok szórakoztatják a közönséget, majd 9 órától tűzijáték gondoskodik a jó hangulatról.

Este 9-kor kezdetét veszi a futóverseny, amelyre eddig háromezren jelentkeztek, de még most is lehet nevezni, sőt a helyszínen is.

A Világjátékok Alapítvány által szervezett esemény információs weboldala: www.globalgames.hu, ahol minden további részletet meg lehet tudni a XIII. Nyárbúcsúztató Éjszakai Futóversenyről és Zenei Karneválról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását